Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/energi-forbedring.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4940
Energispareselskabet Vendsyssel A/S | energi-forbedring.dk

Energispareselskabet Vendsyssel A/S – Vi hjælper dig med at spare på energien!

Når du laver energibesparende forbedringer i din bolig, har du mulighed for at opnå gode besparelser på din el- eller varmeregning.

Og så kan du som boligejer i Danmark også få et skattefrit energitilskud, når du energiforbedrer dit hjem.

Du kan få tilskud, både når du ”gør-det-selv”, eller hvis du vælger at lade en professionel håndværker udføre opgaven.

Vi samarbejder med en række håndværkere, som ud over at udføre arbejdet, også kan rådgive dig og hjælpe dig med at søge om tilskud til dine energiforbedringer.

Hvis du gerne vil spare på energien, så kontakt os. Vi kan give dig gratis og uforpligtende rådgivning, og så giver vi dig tilligemed et kontant tilskud til dine energiforbedringer.

Vi giver f.eks. tilskud til:

  • Lavenergivinduer
  • Efterisolering af lofter, gulve, vægge m.m.
  • LED-belysning
  • Varmeanlæg
  • Cirkulationspumper
  • Varmepumper
  • Og meget mere…

Du skal blot huske at søge om tilskud, INDEN du går i gang med energiforbedringerne.

Alle net- og distributionsselskaber er gennem aftalen af 16.december 2016 om Energiselskabernes Energispareindsats forpligtet til årligt at realisere en række energibesparelser, som skal indberettes til Energistyrelsen.

Som et led i at opfylde dette, køber og indberetter Energispareselskabet Vendsyssel A/S energibesparelser på vegne af Hirtshals Fjernvarme A.m.b.a., Sindal Varmeforsyning A.m.b.a., Hjørring Varmeforsyning A.m.b.a., Bindslev Varmeforsyning A.m.b.a., Løkkensvejens Kraftvarmeværk A.m.b.a., Lørslev Fjernvarmeforsyning A.m.b.a. samt Hirtshals El-Netselskab A/S.

Energispareselskabet Vendsyssel A/S
Buen 7
9800 Hjørring

Telefon: 96 24 15 12
Mobil:
51 57 22 37
E-mail: ml@hjvarme.dk
E-mail: ev@hjvarme.dk
WWW:
www.energisparv.dk