Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/energi-forbedring.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4940
Film | energi-forbedring.dk

Film  om energirenovering

Se film om energirenovering

5

Bliv inspireret af film om, hvordan husejere med håndværkeres hjælp opnår en bedre og mere energirigtig bolig.

Du møder familier, der oplever dårlig komfort og et højt energiforbrug i deres forskellige tidstypiske huse og ser, hvordan de vejledes om, hvad der kan gøres ved det. Desuden er der trin-for-trin film om energiforbedring af konkrete bygningsdele og installationer samt en film om ventilation.

Introduktionsfilm
Tre håndværkere møder tre familier med behov for energirenoveringer
Energirenovering er kun er opkald væk
Familien: Se hvilke problemer et hus med dårligt indeklima kan give for en familie med børn. Træk, fugt og ekstra udgifter er blandt de problemer, som man kan løse ved hjælp af energirenovering.
Det er aldrig for sent at energirenovere
Huset: Problemer med isolering, varmespild og dårligt indeklima følger ofte med et hus af ældre dato. Men selvom problemerne måske har eksisteret i årtier, kan man stadig godt gøre noget ved dem.
En håndværker med uddannelse i energiløsninger
Håndværkeren: Følg med en dag når en håndværkers arbejde med at rådgive og renovere boliger. Fra den tidlige morgen til opkaldet om aftenen.
Vejledning
Se hvordan en håndværker kommer med råd og anbefalinger til boligejere om, hvordan de sparer på energiforbruget i deres nykøbte murermestervilla.
Indvendig efterisolering af skråvæg
Se hvordan der opnås en behagelig temperatur på førstesalen i murermestervilla ved at efterisolere skråvæggen.
Efterisolering af skunk
Se hvordan skunk efterisoleres for at sikre varmere overflader og bedre komfort.
Udskiftning af termoruder
Se hvordan der skiftes til termoruder med energiruder i hele huset.
Efterisolering af loft af et parcelhus
Se hvordan loftet i et hus fra 1970’erne efterisoleres ved blandt andet at udskifte dampspærre og tilpasse isoleringen.
Udskiftning af vinduer og døre
En tømrer udskifter familiens gamle, utætte vinduer og døre med nye A-mærkede energivinduer og -døre. Det giver familien markant mindre varmetab og bedre indeklima — og huset har opnået et bedre energimærke.
Udvendig efterisolering af tung ydervæg

En murer efterisolerer husets tunge ydervægge udefra med højisolerende materiale. Det har givet huset et visuelt løft, en mindre varmeregning og bedre indeklima.

Udvendig efterisolering af let ydervæg

En tømrer og en murer efterisolerer husets lette ydervæg udefra samtidig med den tunge. Det giver huset et nyt udtryk, mindre træk og et bedre energimærke.

Vi har al den ekspertise du behøver

Lad os hjælpe dig

Kontakt Os