Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/energi-forbedring.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4940
Om Energi-forbedring | energi-forbedring.dk

Om  Energi-forbedring

Eksperter i energieftersyn og energioptimering af boliger

5

Energi-Forbedring.dk

Energi-Forbedring.dk er en forening af håndværkere, isoleringsfirmaer, rådgivere og producenter med ekspertise i energieftersyn og energioptimering af boliger og erhvervsbygninger. Vi kan hjælpe dig med at opnå et lavere energiforbrug.

Alle medlemmer af Energi-Forbedring.dk har gennemgået uddannelse i at optimere bygningers energiforbrug. Altså at minimere din fremtidige energiregning. Ikke bare inden for deres eget fag. I Energi-Forbedring.dk er vi specialister i at samarbejde, så dét, den ene laver ikke mindsker effekten af dét, den anden laver. Den ene håndværker kan rådgive dig om at inddrage den anden håndværker, så du får et bedre og på sigt billigere resultat. Energi-Forbedring.dk er i øjeblikket koncentreret i og omkring Hjørring Kommune.

Håndværkere med uddannelse i energioptimering

5

Håndværkeren

Når du finder en håndværker på Energi-Foredring.dk, er han uddannet inden for energioptimering af boliger og erhvervsbygninger. Vi kan lave et energieftersyn, hvor vi ikke bare ser løsninger inden for vores eget fag men også i samspil med andre fag. Så f.eks. elektrikeren kan anbefale dig at snakke med isoleringsfirmaer og omvendt.

Uvildig energirådgivning

Den rådgivning du får fra medlemmer af Energi-Forbedring.dk tager udgangspunkt i hele dit hus og dets energiforbrug. Du får altså energieftersyn og energirådgivning om, hvor du får mest energioptimering for dine penge.

Rådgivning om muligheder for tilskud

Der er forskellige muligheder for at få tilskud fra staten, dit energiselskab m.fl., når du får udført energioptimering af boliger eller erhvervsbygninger. Ordningerne ændres jævnligt, men du behøver ikke selv følge med – bare spørg Energi-Forbedring.dk’s medlemmer.

Håndværkere tilsluttet garantiordning

Alle håndværkere, der er med i Energi-Forbedring.dk, er desuden medlem af en byggegaranti-ordning. Det er simpelt hen et krav for at være medlem – så du kan være tryg, når du har fundet isoleringsfirmaer eller håndværkere her.

Vi har al den ekspertise du behøver

Lad os hjælpe dig

Kontakt Os